Co všechno lze řešit pomocí REIKI

18.10.2011 12:43

Pomocí Reiki lze řešit celá řada problémů, jak fyzických, tak mentálních. Lze působit osobně - dotykem, i na dálku. Záleží na vás, jaký způsob ošetření si vyberete, i když já sám preferuji osobní kontakt. Důvodů mám hned několik, z vašeho pohledu přinejmenším ten, že pokud s Reiki nemáte ještě vlastní zkušenost, alespoň si vyzkoušíte na vlastní kůži, jak tato energie působí.

Reiki nemá nic společného s klasickou masáží. V případě osobního ošetření si ponecháváte oblečení a já energii předávám pokládáním rukou na problematická místa. Ve většině případů pohybuji rukama po těle zcela intuitivně. Při každém ošetření pročistím energetické bloky v těle, zharmonizuji čakry a ujistím se, že vše je tak, jak má být.

Lokální ošetření Reiki je vhodné v případě, že máte konkrétní problém fyzického charakteru, jako jsou úrazy, bolesti v určitém místě aj. V případě lokálního ošetření stačí působit pomocí Reiki na konkrétní místo po dobu cca 10-20 minut. Reiki tak působí na problematické místo, popř. pomáhá působit také na pravou příčinu problému v podvědomí, což ve výsledku může značně urychlit i hojení na fyzické úrovni. To, jak rychle se bloky rozpustí, nelze říci předem. Proto někdy stačí 1-2 ošetření, někdy jich je k úplnému odstranění potíží potřeba více. 

Celkové ošetření Reiki je vhodné pro celkové energetické doplnění organismu, odstranění dlouhodobé únavy a chronických, dlouhodobějších či vážnějších zdravotních potíží. Dochází k uvolnění zablokovaných energií v těle a celkové harmonizaci organismu, což podporuje léčebné procesy na všech úrovních. Reiki dokáže dobře podpořit klasickou i alternativní léčbu a díky doplnění energie povzbudí organismus, aby si s problémem v mnoha případech prakticky poradil sám. K celkovému ošetření se však nemusí přistupovat pouze v případě zdravotních problémů, ale je vhodné i jako jakási prevence proti vyčerpanosti organismu. Pokud se provedou alespoň 4 celková ošetření po sobě (vždy 1 denně),  organismus si energii udrží déle a Reiki navíc v těle spustí celkem výrazný detoxikační proces. Celkové ošetření Reiki je individuální a trvá 1 - 2,5 hodiny.