ZHOTOVÍM HOROSKOP(Y)

19.10.2011 09:23

Osobní Horoskop


Sestavím speciálně pro vás Horoskop narození. Je platný po celý život, a s jeho pomocí vám sdělím dispozice, které jste narozením v daný okamžik získali. Zejména osobní vlohy, vlastnosti, talent, profesní možnosti, partnerství, vztah k dětem, rodičům, přátelům a mnoho dalších planetárních vlivů působících na váš život. Navíc vám sdělím vaše dispozice k problematickým oblastem vašeho zdraví = tedy oblasti nejvíce náchylné k onemocnění. Nejedná se o výklad typu to se stane, bude to tak a tak. 

Partnerský Horoskop


Jedná se o srovnání horoskopu narození jednoho člověka s horoskopem druhého. Může to být Váš manžel, partner, rodič, dítě, ale třeba i nadřízený nebo kolega z práce. Sdělím vám v jakých oblastech si můžete rozumět, kde se vyskytnou problémy a čemu se vyvarovat aby nedocházelo ke zbytečným konfliktům.

K tomu potřebuji.

Místo a datum narození, čas narození - co možná nejpřesněji (na minuty). Takže např. Josef Kadlec narozen 26.4. 1948 v 09:43 hod Tovačov.  U partnerských horoskopů potřebuji tyto údaje zná od obou partnerů.

Numerologie - jako bonus


Datum narození obsahuje informace o našem charakteru a životní cestě, kterou jsme si zvolili. Je to jako okno do nám neviditelného, ale přece reálného světa. Numerologie je jedním z pomocníků, které jsme si přivedli na tento svět a je jen na každém z nás, zda této pomoci využije a zda otevře pro sebe i jiné dveře vedoucí k většímu porozumění a vědění.